vineri, 29 mai 2009

Pomană curată. Votezi şi câştigi premii excepţionale de criză

BILETUL LA TOMBOLA PSD

(STRATEGIA PSD)
PSD crede că a descoperit cheia succesului pentru a câştiga Europarlamentarele. Aşa cum vă spuneam cu câteva zile în urmă, au organizat şi ei o tombolă electorală (cu acceptul tacit al BEJ), dar mult, mult mai subţire decât cea a PD-L-ului, care are ca premii în maşini şi motoscutere. După cum se vede cu ochiul liber, PD-L are mai mulţi bani decât PSD. Premiile PSD-ului sunt de criză: o mobilă de dormitor, televizoare naşpa şi biciclete ietfine. În schimb, pesediştii şi-au afişat în sediul partidului, la vedere, strategia de campanie. Un afiş scris de mână pe care sunt trecute caligrafic cu markerul "principiile pentru echipele de tineri voluntari". Ce nu am înţeles, din toată ecuaţia asta lipseşte PC-ul. Pe niciun material electoral nu am zărit PSD+PC. S-o fi pierdut PC-ul de la remorcă, sau o fi vreo greşeală de tipar?

Un comentariu:

  1. pomana electorala ... ce ar mai fi de spus meritam pomana asta probabil daca tot suntem asa de "morti" incat nu mai reactionam la asemenea atitudini care ar trebui cu adevarat sa ne scarbeasca ... dar probabil asa ne multumim sa fim tratati ca turmele.
    Cat despre pc din cate stiu ei au ceva oameni in lista de la psd sau ceva de genu .. dar la cat de putini sunt ei chiar nu au nici o importanta.
    din lipsa de idei concrete e mai simplu asa sa momim oile cand nu avem argumente sau planuri concrete sa dezbatem.

    RăspundețiȘtergere