joi, 21 mai 2009

Prostănacul din Kiseleff promovează incompetenţa

Poate vă întrebaţi de ce învăţământul românesc este o mare varză? Sau, poate vă întrebaţi de ce greşesc continuu subiectele la tezele unice "geniile"astea de prin Ministerul Educaţiei? Ei bine, după o profundă şi minuţioasă cercetare şi cu puţin ajutor din partea unor pesedişti de treabă, am aflat. Nu vreu să mă dau mare, dar să mor eu că am aflat. Prostănacul din Kiseleff promovează în funcţii cheie din învăţământ oameni incompetenţi care au dovedit că sunt nulităţi absolute prin rezultatele pe care le-au avut până acum. De mirare este că presa centrală nu a semnalat sau remarcat până acum pe cine a pus Geoană la şefia ISJ Dolj. Este parcă nefiresc să scriu eu de la Botoşani acest lucru, dar atâta vreme cât nu a mai apărut nicăieri în presă, ce să fac? Geoană, care este senator ales în colegiul Dăbuleni a promovat-o la şefia ISJ Dolj pe Lelioara Nicola, fostă director la Grupul şcolar Agricol Dăbuleni. Doamna inspector şef a condus cel mai prost liceu din ţară. În anul 2007 niciun elev de la Grupul şcolar Agricol Dăbuleni nu a promovat examentul de Bacalaureat. DOVADA accesaţi : http://www.ziare.com/Aici_toti_elevii_au_picat_Bac_ul-105696.html
Păi cum dracu să meargă ceva bine în ţara asta atâta vreme cât în loc să fie dată afară imediat din învăţământ pentru incompetenţă, directoarea celui mai prost liceu din România este promovată şefa învăţământului din judeţ? Câţi din ăştia mai sunt puşi şefi?

Un comentariu:

  1. Ce treaba o fi avand calitatea invatamantului din Romania cu sefa ISJ Dolj nu pricep. Intelegeam daca era ministrul invatatamantului, dar asa.. este doar o speculatie. Invatamantul este creat, inainte de toate, de toti profesorii care activeaza in scoli si de parintii datori sa le dea cei "7 ani de acasa" copiilor, nu de politiceni.

    RăspundețiȘtergere