Când vine vorba de inventivitate, românul este pe primul loc în lume. Cine se gândea vreo dată în viaţă că vor fi inventaţi micii fără carne şi drobul de miel va fi înlocuit cu drobul de ciuperci. Iată că un restaurant din Botoşani a reuşit această performanţă. Adaptat la cerinţele clientului care ţine post, patronii restaurantului au creat un menu special de post. Părerea mea că au cam exagerat cu unele bucate. În fine, pentru a câştiga încrederea clienţilor nedumeriţi că micii se pot face şi din altceva decât din carne, bucatele de post au fost declarate în menu "produse nemodificate genetic" . Adică omul să înţeleagă odată şi pentru totdeauna că micul vegetal nu a suferit nicio modificare genetică şi e numai bun de tavălit prin muştar şi mâncat. Şi ca menu-ul să fie complet, clientul poate să se răcoreasă după un mic vegetal cu un "freş răcoritor". Poftă bună!
Scrisoare deschisă către Simion și Lasconi
Acum 11 ore
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu