sâmbătă, 28 februarie 2009

MONDEN STAR- "DIN DRAGOSTE"cu Florin Turcanu

Valentine’s Day si Dragobetele autohton au facut ravagii printre liberali. Dupa anuntatul divort a lui Bogdan Olteanu inca un liberal cu pedigree a anunta ca isi paraseste nevasta. Ce-i drept, al doilea liberal este mai din provincie, chiar de la tara as putea spune, dar e deputat. Evident, normal, firesc, v-ati dat seama. Este vorba de celebrul Floooooooriiiiinn Turcanuuuu!!! Alesul poporului vrea sa divorteze de nevasta-sa care a facut familia de ras pierzand alegerile de primari la Sulita. Deci, nu e buna de nimic. Colegii carcotasi din partid, adica sursele, spun raspicat si cu voce tare ca Turcanu si-a descoperit marea iubire si este realmente orbit de dragoste. Marea iubire a deputatului din Sulita este o fata de la oras, consilier judetetean si angajata la cabinetul parlamentar pe post de consilier personal. Adica mai pe sleau e Roxana Marandiuc, si ea cu intentii serioase de divort. Sursele liberale spun ca cei doi si-ar fi cumparat si un cuibusor conjugal, ferit de ochii lumii, undeva la Hudum peste drum de Dedeman. Idila a fost confirmata astazi chiar de distinsul Florin Turcanu care a ramas extrem de surprins cat de repede s-a aflat de nebuniile lui. Mai mult, Florin a avut sansa sa stea astazi de vorba la Pensiunea Boema din Catamarasti si cu Bogdan Olteanu, celalalt liberal pe cale sa divorteze. Cum ar spune Mircea Radu, “Iubiti-va mult!”

6 comentarii:

  1. de ce va intrati cu bocancii in vietile oamenilor?cine va da dreptul?le doresc o casnicie frumoasa celor doi,in fond fiecare are dreptul la o a doua sansa!

    RăspundețiȘtergere
  2. casnicie frumoasa, nu-i vorba, dar tinand cont ca Turcanu e "cu antecedente" la acest capitol, ma cam indoiesc. Sa nu uitam ca, in urma cu doar cativa ani, cand era viceprimar la Sulita, acelasi Turcanu a fost dat disparut vreo jumatate de an dupa ce a fugit "in viata" cu fina sa, pe care tocmai o cununase... Evident ca in acest interval nu si-a mai facut nici treaba de viceprimar...

    RăspundețiȘtergere
  3. esti un porc wei,ti-ai lasat nevasta si copii sa iti fie rusine

    RăspundețiȘtergere
  4. curva dracului ce esti,esti o parasuta fa.in mortii matii.sa putrezesti parasuta.dracu sa te ia...............

    marsh rapandulo...........

    :*:*:**:*:*::*:*:**:*:*:


    :X:X:::X:XX::


    ,,iubiti-va mult''.;)

    RăspundețiȘtergere
  5. lol s au intalnit doi parsivi,curvari din nastere.....

    RăspundețiȘtergere