luni, 16 februarie 2009

INCREDIBIL!!! SENZATIONAL!!! EXCLUSIV!!! Basescu are un contracandidat de forta la Botosani





Traian Băsescu ar trebui să tremure de frică. Şi asta pentru că va avea un candidat pe masură în cursa pentru Cotroceni. Este vorba de inegalabilul, formidabilul şi veşnicul candidat la preşidenţie Victor Niţu (foto), juristul Spitalului Judeţean Botoşani. Se vede că omul este perseverent atâta vreme cât este pentru a nu ştiu câta oară când îşi anunţă candidatura. Prima dată s-a întâmplat în 1996 când a vrut să-l bată măr pe Ion Iliescu. La momentul respectiv a apărut şi un articol pe prima pagină în Monitorul în care Niţu îşi anunţă candidatura şi că vrea să salveze România. În ziua când a aparut articolul a fost nevoit să cumpere tot tirajul pentru ca nevastă-sa l-a ameninţat că divortează daca nu termină cu prostiile. Ei, bine de atunci Niţu, pe numele sau adevarat din buletin Ignatiu Octav Victor Nitu, şi-a anunţat candidatura la preşidentie de fiecare dată când au mai fost alegeri. De fiecare dată a venit cu tot felul de chestii ciudate cu care a incercat să atragă atenţia electoratului, cum ar fi, organizarea unui campionat mondial de fotbal pentru handicapaţi la Botoşani şi construitrea unui campus universtiar internaţional, tot la Botoşani. Din pacate pentru el, si din fericire pentru noi, nimeni nu l-a bagat in seama si nu a ajuns presedinte. Acum Victor Nitu s-a reactivat si si-a anuntat din nou candidatura venind de aceasta data cu chestii noi şi cool. Prima ar fi o scrisoare deschisa, intitulata sugestiv: “Strigat pentru viata” adresata oamenilor politici si presedintelui Obama. A doua este o intiativa legislativă care ar trebui sa ne scape de criza mondială. Nitu propune adoptarea “Legii pentru apărarea vietii private si linistei comunitare”.
Pentru a-l cunoaşte mai bine pe cel care se va bate cu Băsescu pentru Cotroceni vă recomand din inimă să urmăriţi emisiunea difuzată în direct, luni, pe Somax, începând cu ora 17.00.

Ambele capodopere, cu care Victor Niţu vrea să câştige alegerile prezidenţiale, le puteţi vedea în original cu un simplu click pe pozele postate mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu