miercuri, 23 septembrie 2009

Incendiu în centrul vechi









Centrul vechi era să fie făcut scrum astăzi după amiază. Un incendiu de proportii a izbucnit in centrul istoric al muncipiului Botosani. Acopereişul mai multor cladiri a ars, iar focul s-a extins si la imobilele vecine. Se pare că incendiul a fost produs de un grup de copii care se jucau în clădirile evacuate în urmă cu două săptămâni de primărie pentru a fi renovate.

3 comentarii:

  1. pacat de cladirile din orasula asta .Sunt foarte frumoase .Daca ar avea asa ceva strainii , ei ar sti ce sa faca cu ele, ar sti sa le pretuiasca si sa aiba grija de ele,dar noi ca na... suntem romani, nu avem grija de ele.Auzisem niste zvonuri cum ca ar vrea primarul sa ceara fonduri sa refaca centrul vechi, da nu stiu daca au ramas la stadiul de zvonuri sau poate au facut ceva.:) ....
    ps: si eu tot din bt sunt :D! ...

    RăspundețiȘtergere
  2. mie mi-a placut promtitudinea cu care au intervenit pompierii ... ma gandesc cu groaza daca era un adevarat incendiu cate zile le trebuiau sa il stinga ... dar na poate cu alta ocazie! :)
    Cat despre centrul vechi ... frumos centru pacat ca e locuit de romani!

    RăspundețiȘtergere
  3. totusi ce cautau puradeii aia acolo?
    daca avem noroc de un mare incendiu ca cel din londra, bucuresti si chiar botosani prin secolul 19, poate mai avem sanse la modernizare.

    RăspundețiȘtergere