luni, 6 iulie 2009

Stirea zilei-Pitigoii, broscutele si lupii in calduri au intarziat constructia autostrazilor romanesti

Conducerea Ministerului Transporturilor a "identificat" motivele pentru care proiectele de constructie la autostrazile din Romania sunt oprite luni de zile. Acestea sunt lupii in calduri din zonele montane, ursii stresati dintre Comarnic si Brasov, broscutele din Dobrogea si pitigoii de la Moara Vlasiei. "Avem probleme cu avizele de mediu, pentru ca trebuie sa demonstram ca nu depasim numarul de decibeli suportat de ursi, ca nu impiedicam imperecherea lupilor, ca nu punem in pericol viata broscutelor si a pitigoilor", a declarat pentru Gandul directorul Directiei infrastructura rutiera din minister, Adrian Ionescu. Vezi continuarea pe : http://www.ziare.com/Pitigoii_broscutele_si_lupii_in_calduri_au_intarziat_constructia_autostr-809855.html

2 comentarii:

  1. Atentie! Vin lupii intre perioadele de 29 octombrie 2009 si 20 noiembrie 2009. Lupii vor fii mai mult in zona Botosani. La fel ar fi si in schit-oraseni com cristesti jud Botosani. in Vorona vor fii peste 200 de lupi la fel si in tudora si ghilanesti. In Cristesti au fost localizate 11 vulpi turbate si a mai fost un atac de lupi albi tot in cristesti in apropierea spitalului peste 21 de lupi albi. Spune Drinciu Bogdan. Din Botosani. Atentie mare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Da! Este adevarat cu lupii in botosani. Dar Ar Trebuii Vanati Cu Acordul............Din Botosani. Spune Manciu Gabriela Membru Live Journal Botosani.

    RăspundețiȘtergere