vineri, 10 iulie 2009

EXCLUSIV !!!- Liberalii excluşi din PNL Botoşani vor să înfiinţeze o structură paralelă a partidului înregistrată ca şi ONG

Liberalii excluşi de Ţurcanu din PNL intenţioneză să-şi facă ONG. Ideea aparţine lui Gabriel Oprişanu care vrea sa-i adune pe toţi excluşii în “Asociaţia liberalilor botoşăneni”, ONG care va promova principiile şi valorile liberale.” Liberalismul botoşănean nu este reprezentat de o anumită persoană. Cred că liberalismul este bine ancorat în Botoşani, cu un procent de peste 50% din electorat, dacă socotim procentele PNL şi PD-L, partid format mai ales din foşti liberali cu o gândire absolut liberală. De aceea în “Asociaţia liberalilor botoşăneni” vor fi bine primiţi şi membrii PD-L sau, de ce nu, chiar şi ai PSD. Doresc să aduc liberalismul din Botoşani pe mâna unor personae care merită să-l conducă. Ţurcanu nu merită să fie preşedinte al liberalilor. Este posibil ca la un moment dat, când PNL va pierde din cauza lui Ţurcanu, asociaţia să se poată implica pentru preia frâiele partidului şi pentru a salva liberalismul botoşănean. PNL Botoşani este acum scăpat de sub control, oamenii valoroşi nu sunt promovaţi sau pur şi simplu sunt excluşi. De asta liberalii adevăraţi trebuie să se grupeze într-o astfel de asocieţie. Deja sunt dispuşi să intre în asociaţie senatorul Câmpanu, Doru Mnteanu, foarte mulţi primari şi intelectuali. Să fie clar, nu vom ataca PNL-ul. Ne vom rezuma doar la promovarea adevăratelor valori liberale şi la susţinerea candidatului PNL la prezidenţiale. Sunt convins că domnia domnului Ţurcanu la PNL Botoşani nu va dura foarte mult ” a spus doctorul Oprişanu.
“Asociaţia liberalilor botoşăneni”, este o structură paralelă pentru un partid politic deja existent, fără precedent, cel puţin la Botoşani. Potrivit lui Oprişanu, Asociaţia se află acum în stadiul de înregistrare la Tribunal, ca şi ONG. Mai multe despre acest subiect veti putea afla din emisiunea de marti de la Somax Tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu