vineri, 31 iulie 2009

EXCLUSIV- Raportul comisiei de verificare a activităţii Memorialului Ipoteşti- sau cum poţi să furi de la Eminescu

Click pe foto pentru a mări imaginea









Dacă aţi citit cu atenţie acest raport aţi putut constata că se poate fura bine şi de la Cultură. Deocamdată autorităţile judeţului dau dovadă de neputinţă în a lua măsurile care se impun. Nici măcar nu a fost sesizată oficial Poliţia. Spre exemplu, preşedintele CJ a declarat pentru Monitorul că nu „înţelege nerăbdarea unora de a vedea capete tăiate, directori aruncaţi afară". "Vreţi să aveţi titlu de primă pagină, «A fost alungat, a demisionat», dar avem obligaţia să respectăm legea”, a continuat Mihai Ţâbuleac, într-o conferinţă de presă, supărat pe insistenţa cu care ziariştii botoşăneni solicitau precizări legate de măsurile care se impun în urma neregulilor descoperite la Memorialul Ipoteşti. Păi tocmai asta cereau şi ziariştii ăia enervanţi. Să se respecte legea, să se trimită raportul la Poliţie şi să se ia măsuri împotriva celor vinovaţi. Din cauză că până acum nimeni dintre cei care au furat din banul public nu a păţit absolut nimic s-a ajuns să se fure fără jenă până şi de la instituţiile de Cultură. O gaşcă pusă să aiba grijă de Memoriualul Ipoteşti, de Centrul Naţional de Studii "Mihai Eminescu", a ajuns să se fure miliarde de lei de pe spinarea poetului care, culmea, s-a stins în sărăcie.

2 comentarii:

  1. CITEVA PRECIZARI DESPRE SEFA DE PERSONAL , GEORGESCU VIORICA:DUMNEAEI A AVUT APARTAMENT IN BOTOSANI PE STR. GEORGE ENESCU SI IN 2004 L-A VINDUT, BAZATA FIIND PE FAPTUL CA VA STA LA IPOTESTI CAZATA GRATIS.ASA S-A SI INTIMPLAT.CU BANII PRIMITI A CUMPARAT CEVA TEREN LA IASI UNDE A INCEPUT CONSTRUCTIA UNEI VILISOARE. DE SPECIFICAT FAPTUL CA IN ACEA PERIOADA BAIETII DUMNEAI ERAU STUDENTI, DECI FARA VENITURI , STUDENTI CARE IN VACANTE STATEAU TOT LA IPOTESTI. DECI CAZAREA LA IPOTESTI A DURAT MULT TIMP SI A FOAST VALABILA PENTRU TOTI TREI:MAMA SI COPIII. CU CE BANI A RIDICAT VILA? BANI DE LA MEMORIAL, BINEINTELES.COPIII NU AVEAU CU CE SA O AJUTE DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR. SEDEREA LA IPOTETSI A FOST UNA CIT SE POATE DE BENEFICA: CAZARE GRATIS, APA CALDA GRATIS, CURENT ELECTRIC LA DISCRETIE(STATEA SI CU CALORIFERE PE LINGA CALDURA DE LA CENTRALA TERMICA CARE IN WEEK-END INCALZEA O CLADIRE INTREAGA DOAR PENTRU A AVEA MADAM GEORGESCU CALDURA; TELEVIZIUNE PRIN CABLU GRTAIS DECI TOTUL A FOST GRATIS IAR CU BANII FURATI DE LA MEMORIAL SE RIDICA VILA DE LA IASI.
    PE LINGA ACESTE LUCRURI CEI DOI COPII AI SAI AU BENEFICIAT SI DE CONVENTII CIVILE LA MEMORIAL PA BAZA CARORA PRIMEAU BANI SA AIBA , BIETII, SA SE DESCURCE LA IASI.CAM ASTA ESTE PE SCURT POVESTEA ADEVARAT DESPRE DOAMNA GEORGESCU SI ASTA V0O SPUNE CINEVA CA STIE. ACEST LUCRU.

    RăspundețiȘtergere
  2. cel care ai trimis comentariul,din invidie ai si uitat limba romana cum se srie... desteptule...

    RăspundețiȘtergere