miercuri, 10 iunie 2009

Vinovaţi de lipsa “succesurilor”

rezultate oficiale

Partidele îşi caută vinovaţii pentru eşecul de la Europarlamentare. Spre exemplu, PD-L Botoşani l-a găsit vinovat pentru rezultatul slab din municipiul Botoşani pe viceprimarul Florin Gheorghiţă, care este şi preşedintele organizaţiei municipale. Mai mulţi pedelişti fanatici urlă că PD-L-ul a obţinut în Botoşani doar 29,31% (sub media pe judeţ şi cea naţională ) din cauză că vicele Gheorghiţă a scăpat de sub control firma Hi Speed Recovery (HSR), firmă care blochează şi ridică fără milă maşinile electoratului. Unul dintre aceşti domni de la PD-L mi-a explicat că portocalii au pierdut puternic în municipiul Botoşani pentru că cei dela HSR au făcut prăpăd prin cartiere ridicând şi maşinile parcate în faţa blocurilor. “Păi dacă omul îţi ţinea de 20 de ani maşina parcată în faţa blocului şi s-a trezit peste noapte cu ea ridicată sau blocată mai votează el şi familia lui cu PD-L-ul?”, se întreba retoric şi plin de tristeţe distinsului domn pedelist. Acelaşi membru PD-L a concluzionat că Gheorghiţă nu se mai satură de avere. Eu sincer nu ştiu la ce avere se referea, dar poate cei de la PD-L ştiu mai multe decât mine.
Şi liberalii au găsit un vinovat pentru scorul slab obţinut în municipiul Botoşani. După cum se ştie PNL a obţinut mai puţin de 14 % în oraş, partidul fiind depăşit până şi de PRM care a atins performaţa de 18%. Fiind printre singurii intelectuali din coducerea PNL, doctorul Gabi Oprişanu i-a reproşat oierului Florin Ţurcanu că a făcut-o de oaie în municipiul Botoşani. "Eu sunt preşedinte PNL la municipiu doar pe hartie. Domnul Ţurcanu nu a fost de accord cu strategia mea de campanie, şi a preluat el responsabilităţile pe municipiu. El nu a inţeles că metodele de campanie pe oraş diferă de cele din mediul rural şi rezultatele s-au văzut. Cu siguranţă nu işi va asuma rezultatele slabe obţinute pe municipiu şi va da vina pe unul sau altul", a declarat Oprişanu pentru botosaninews. Bag de seamă că doctorul s-a obişnuit cu bătaia. E problema lui. Probabil, pentru că a vorbit “liberal” o va lua şi peste ochi şi va trebui şi să plece din PNL.
Singurii care nu au găsit un vinovat în partid la ei sunt cei de la PSD. Pesediştii au dat vina pentru eşecul lor pe PD-L , partid pe care l-au reclamat repede la BEJ că a furat la voturi. Contestaţiile au fost rezolvate şi s-a decis că PSD este pe locul doi. vezi-foto.

Un comentariu:

  1. partidele ar trebui sa fie ingrijorati ca din ce in ce mai putine persoane mai ajung sa voteze ... deja e un dispret si o scarba de care asa zisi politicieni ai nostri vor reusi cu greu sa mai schimbe ceva..
    mai bine s-ar vota singuri .. si asa negociaza ca la piata

    RăspundețiȘtergere