joi, 18 iunie 2009

Oficial le este bine! Tehnic Assist asfaltează din orice poziţie

Se pare că PDL-ul şi-a tras de partea lui o firmă care să facă toate drumurile din judeţ. În limbajul de lemn al politicienilor această manevră se cheamă “firmă agreată de partid”, adică un fel de copil de curte care să facă jonglerii cu banul public. De o bucată de veme toate lucrările sunt luate de Tehnic Assist. Minunea e că lui Tehnic Assist i se atribuie lucrările indiferent pe ce loc iese firma în urma licitaţiilor. Ca să înţelegeţi mai bine, firma Tehnic Assist a câştigat şi licitaţia pentru modernizarea drumului Lozna- Mihăileni, după ce, în urmă cu ceva timp câştigase, în mod bizar, si lucrările la drumul de la Vorona si la cel de la Mihlăşeni. Paradoxul e că firma respectivă are tot timpul oferta cea mai păguboasă, cu preţuri mai mari şi cu utilaje mai puţine şi mai proaste decât celelalte firme participante. Patronul firmei Tehnic Asist este Mirel Vlas, care până anul trecut juca cu PNL-ul în “Champions League”. Odată cu schimbarea puterii, Vlas a fost nevoit să se reorienteze politic şi a trecut de pe galben pe portocaliu. Păi asta bate tare la ochi măi băieţi! Aveţi grijă să nu dea DNA-ul peste voi că e prea pe faţă! Problema a sesizat-o şi Conţac ăla mic care vrea chiar să sesizeze oficial DNA-ul.

5 comentarii:

  1. Asta e din ciclul "Lingăii de curte veche".
    Parcă ai fi sluga lui Conţac.
    Patetic pentru unul care se crede jurnalist.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum sesizeaza cineva ceva, pac e sluga unuia sau altuia. Sunt de acord cu domn' Sorodoc. E chiar pe fatza.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce nu s-a sesizat d-nul "jurnalist" Sorodoc acum 3 luni sau mai mult si s-a sesizat dupa ce au scris coruptii de la "Muritorul de Botosani" despre subiectul asta la cererea politica a unor "sponsori".

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru primul anonim: Daca aveai sange in instalatie trebuia sa-ti dai numele,iar in al doilea rand se pare ca de fapt tu esti o sluga, pedelista, careia i-a venit randul la scris comentarii pe net. Ma bucur totusi ca existati pentru ca am de cine sa scriu.
    Pentru al treilea anonim: La fel iti spun si tie. Iti este rusine de numele tau sau esti cumva vreun las care se ascunde in spatele anonimatului? Tot ce iti pot spune este ca abia acum am aflat de smenul asta, iar la Monitorul nu stiu niciun corupt.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hahahahah... Tehnic Asist nu se ocupă de politică, ci numai de politicieni corupţi. Nu au şi nu au avut ei nici o culoare politică, cunosc numai mirosul banului bublic. Tehnic Asist câştigă şi în judeţul Satu Mare, unde UDMR-ul e la putere, multe lucrări. Practic în Satu Mare baronii locali PSD stau în spatele lor şi prin şantajarea udemeriştilor pasează contracte bănoase la Tehnic Asist.

    RăspundețiȘtergere