vineri, 27 martie 2009

Sucevenii au cu doua mall-uri mai mult ca noi

Ieri seara s-a facut receptia si deschiderea oficiala, doar cu VIP-uri, a noului mall Galleria Suceava. O imensitate de cladire construita de la A la Z de Victor Construct. Am fost si eu invitat si eram cam ofticat ca sucevenii au reusit sa-si deschida doua mall-uri, iar noi nu avem nici macar unul.
Asa cum spuneam cladirea arata ok si parca interiorul este mai prietenos decat la Iulius Mall. Asta e apreciarea mea. Poate ma insel.


Printre invitati s-au numarat si multe fete faine, dar care nu avut ce cumpara pentru ca magazinele nu au fost deschise. S-a baut si s-a mancat, s-a socializat si cam atat. In plus, foarte multe spatii inca nu sunt ocupate. Am inteles ca abia prin mai se ocupa total spatiile. Tot atunci va fi deschis si un supermarket.


Domnul mai in varsta din imagine este Shimon Galon, dezvoltatorul lantului international de mall-uri Galleria GTC. Un tip tare, un tip modest si deschis la vorba. Stie mai multe limbi straine, inclusiv romana, pe care dealtfel o vorbeste fluent. Omul mi-a spus ca ar fi construit si la Botosani un mall dar nu a gasit sa cumpere un teren bun. Ghinion pentru Botosani. Nu are terenuri. Nu are mall-uri.


Domnii din imagine sunt liberalii nostri, Oprisanu, Turcanu, Munteanu, Tarzioru, adica opozitia de la Botosani. Ca opozitie nu au prins primele randuri asa ca au pus-o de un tenis de masa.


Florin Turcanu nu le are deloc la tenis de masa, dar s-a straduit sa faca cat de cat impresie.


Profesor la sportul asta este insa Relu Tarzioru, primarul orasului Saveni. I-a batut pe toti liberalii care s-au pus cu el la masa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu