luni, 23 martie 2009

Baiatul presedintelui Tribunalului Botosani este unul dintre cei mai bogati botosaneni


Razvan Tepoi locuieste in Iasi unde, impreuna cu sotia sa, a reusit sa agoniseasca o avere de invidiat pentru multi tineri de varsta lor. La doar 36 de ani, tanarul Tepoi poseda un Bentley de lux, un mall la Piatra Neamt, o cladire de birouri in Iasi, vile, terenuri, conturi babane. Ghinionul tinerei familii Tepoi este ca nu demult soatia sa, Magda, a fost condamnată de magistraţii Judecătoriei Iaşi la cinci ani şi jumătate de închisoare, cu executare, pentru deturnare de fonduri europene şi corupţie (vezi: http://www.ieseanul.ro/ultima-ora/magda-tepoi-condamnata-la-cinci-ani-si-jumatate-de-inchisoare-cu-executare-3678830)

Articol Ieseanul:
"În ciuda crizei, familiei Ţepoi îi merge de minune în afaceri. O demonstrează cea mai recentă achiziţie a soţilor Răzvan şi Magda: un autoturism de lux Bentley a cărui preţ variază între 150.000 şi 200.000 de euro. În municipiul Iaşi mai există doar două astfel de maşini: una aparţine fondatorului Radix, Gabriel Mardarasevici, iar cealaltă lui Tudor Cheşcu, fiul patronului lanţului de magazine Flux. În România statisticile arată că doar circa 200 de persoane deţin o astfel de marcă. În planul afacerilor, Magda şi Răzvan Ţepoi deţin o clădire de birouri pe strada Elena Doamna, au construit primul mall din Piatra Neamţ într-o asociere cu Primăria din localitate şi pregătesc renovarea clădirii monument istoric din Păcurari în care a funcţionat până recent secţia a II-a de Poliţie." (Vezi :http://www.ieseanul.ro/iasi/exclusiv-al-treilea-bentley-din-iasi-apartine-familiei-tepoi-4066888)

2 comentarii:

  1. BRAVO !!! CONTINUATI SI DATI INFORMATII... SUNT FOARTE UTILE...

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce nu??? asa mai afla lumea cum se invart afacerile la iasi!! se stie ca sotii tepoi nu au castigat banii muncind!...
    foarte bun articol!

    RăspundețiȘtergere