miercuri, 19 august 2009

Băse şi-a programat pe vineri o baie de mulţine la Botoşani UPDATE:- S-a confirmat! Băse chiar vine la Botoşani

Preşedintele Traian Băsescu ar putea veni vineri într-o vizită de lucru în judeţul Botoşani.
Autorităţile locale au fost anunţate să fie pregătite vineri pentru o posibilă vizită a preşedintelui Traian Băsescu în judeţul Botoşani. Abia mâine se va şti cu exactitate dacă preşedintele va veni în judeţ şi tot mâine se va stabili şi agenda vizitei de lucru . Neoficial se ştie doar că în cazul unei vizite în Botoşani, Traian Băsescu şi-a programat să inspecteze dimineaţă zonele indundate în iulie anul trecut, respectiv localităţile Baranca şi Rădăuţi Prut. După amiază, în municipiul Botoşani, preşesdintele ar trebui să aibă o întâlnire cu autorităţile locale şi cu şefii instituţiilor deconcentrate. Ultimele vizite ale preşedintelui la Botoşani au fost în timpul inundaţiilor de anul trecut când a fost în zonele calamitate. În iunie 2008, Traian Băsescu a vizitat localitatea Baranca, iar în septembrie a fost la Rădăuţi Prut pentru a se interesa de reconstrucţia locuinţelor distruse în timpul inundaţiilor.
Din culise am aflat că la PD-L este forfotă mare. Pedeliştii de frunte şi-au dus la curăţătorie costumele de gală şi lucrează de zor la discursuri. Toată lumea îl aşteaptă pe tătucu Băse cu speranţa că vor avea şansa supremă să-l atingă. Acumulatorii la de la apratele foto sunt încărcaţi full, iar cardurile de memorie au fost golite de pozele făcute aiurea prin concedii. Aşadar va fi mare baie de mulţime, aşa cum îi place lui Băse. La Rădăuţi Prut şi Baranca se dă cu var pe casele refăcute ale sinistraţilor, iar primarii repetă în gând dialoguri imaginare cu primul om din stat. Totul trebuie să iasă perfect ca Băse să plece din Botoşani cu ideea că este iubit de popor şi că va câştiga alegerile prezidenţiale zrobindu-i la toamnă pe Geoană şi Crin, doi amatori care s-au pus să-şi măsoare muşchii cu tătucu'.
UPDATE: Băse ajunge vineri cu elicopterul şi aterizează la 9 fix la Baranca unde se va întâlni cu băştinaşii rrrrromi care au acum case noi făcute pe banii statului. După o oră de baie de mulţime cu minoritatea rrrrromă, Băse se va urca în elicoter împreună cu câţiva oficiali locali şi va zbura spre Rădăuţi Prut unde, pe la 10 şi un sfert, are programată altă baie de mulţime şi acelaşi menu - case noi pentru sinistraţi. Lumea va striga probabil ura, ura... şi va bate frenetic din palme înainte ca acelaşi Băse să părăsească localitatea spre Botoşani. Aici, în jurul amiezii, pe la 11.30, preşedintele patriei noastre aflate în criză profundă se va întâlni la Hotel Rapsodia cu toţi primarii, şefii instituţiilor şi groşii judeţului cărora le va arăta calea spre prosperitate. Băse le va spune tuturor că trebuie să dea afară funcţionarii puturoşi, iar cei care au mai rămas să acceseze repede fondurile europene. Din păcate încă nu am aflat ce animale vor fi folosite pentru a fi scris pe dealuri tradiţionalul "WELCOM BOTOSANI". Se pare că autorităţile se dau de ceasul morţii să găsească animale de culoare portocalie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu