sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Contac a fost mai harnic decat Flutur

Pesedistii si-au desemnat sefii de deconcentrate. Sincer nu-i stiu decat pe o parte dintre ei. Spre exemplu, Costel Lupascu este un tanar care a absolvit Facultatea de Drept si care in campania electorala a fost responsabil cu lipitul afiselor lui Liviu Contac. Cristi Calimandriuc a fost interimar la Garda Financiara dupa ce Corneliu Mihai a fost numit subprefect si se pare ca s-a purtat bine cu PSD-ul ca sa ramana sef. Alexandru Zarug este sotul Manuelei Zarug de la Serconf si foarte bun prieten al deputatului Macalati. Elena Lazaruc nu este altcineva dacat sora lui Constantin Contac. Ioan Toma a mai fost director la Directia Agrigola, ca si Florin Asaftei la ANIF. Razvan Rotaru este cel de care am mai scris pe blog, adica tanarul care a lipit afisele deputatului macaleti. Daniel Afrasanei, sotul subprefectului Viorica se va ocupa tot de apa dar nu la Apa grup, iar Brandusa Ciobanu este cantareata de muzica populara care canta pe la nunti si se spune ca ar avea si casa in SUA( http://www.brindusacovalciuc.ro/). Silvana Tudorache este cumatra lui Contac, Dan Lungu este cel cu reteaua de cablu RealTV care opereaza in mediul rural. Mihai Platon si Doina Feodorovici sunt pesedisti convinsi ca si Cornel Timofte, propietarul unei case de amanet si al unei agentii imobiliare. Desi prieteni buni, Pietraru si Drelciuc se pare ca se vor certa cat de curand, iar Pavel a mai fost sef la vama.

Lista cu sefii PSD

-Inspectoratul Teritorial de Muncă-Ovidiu Micuţaru
- Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă-Teodor Dumitriu
- Agenţia Judeţeană de Prestaţii Sociale-Costel Lupaşcu
- Garda Financiară-Cristi Calimandriuc
- Direcţia Arhivelor Statului-Alexandru Zarug
- Oficiul de Mobilizare a Economiei-Anca Apăvăloaie
- Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală-Elena Lăzăruc
- Inspectoratul Teritorial Regim Silvic şi Cinegetic-nu a fost desemnată incă nicio persoana
- Oficiul Judeţean de Consultanţă Agricolă-Constantin Enacache
- Agenţia de Plăţi şi Interveniţii in Agricultură-Ioan Toma
- Unitatea Fito- Sanitară-Claudiu Adăscăliţei
- ANIF-Florin Asaftei
- Garda de mediu-Răzvan-Ilie Rotaru
- Sistemul de Gospodărire a Apelor-Daniel Afrăsinei
- Direcţia pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural-Brinduşa Ciobanu
- Autoritatea de Sănătate Publică-Silvana Tudorache
- Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor-Marian Sergiu
- Direcţia de Telecomunicaţii-Dan Lungu
- Inspectoratul Judeţean in Construcţii-Mihai Platon
- Club Sportiv Botoşani-Corneliu Timofte
- Direcţia Judeţeană de Statistică-Doina Feodorovici
- Secţia Drumuri Naţionale-se va stabili la Bucureşti o persoană
- ANRSC- intre Florin Pietraru şi Simion Drelciuc
- Biroul Vamal Stinca- Sorin Pavel

6 comentarii:

  1. cum se poate ca o persoana anchetata de politie pentru falsificare de carduri sa ajunga director in garda de mediu botosani?
    razvan rotaru si fratele acestuia terorizeaza si acum lumea!!
    mai abitir decat innainte ca doar acu au si de ce!!
    rusineee!!!sa se ia atitudine va rog!mlasorte!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. daca presa locala nu se dezice de omul politic ziaristul va disparea inghitit de omul politic!!!atrag atentia la razvan ilie rotaru care aobtinut ilicit postul de director la garda de mediu botosani!!!
    readuce-ti subiectul in discutie s-ar putea sa aveti surprize de proportii!!malasorte!!!cu respect!!

    RăspundețiȘtergere
  3. adriane vad ca esti varsator ia taurul de coarne si darama corida cu el!!!cazul razvan rotaru!!!are multa seva sa stii!!!infractionalitate tip italienesc adus pe taram botosenesc!!!esti cel mai bun realizator de la somax parerea mea!!saluta-l pe cornel miron!!!!am fost pentru putin timp sub aripa lui la evenimentul!!!om de caracter!!!familia rotaru e de groaza stiu caz de familie intimidata de acesti interlopi care cica printr-un concurs de imprejurari ajuns la conducerea garzii de mediu!!!nu se poate rusine la infinit!!!si asa e peste tot!!!ce face presa din botosani ???doarme???sunt student sa stii ,dar ma sperie ce vad in botosani!!!MALASORTE!

    RăspundețiȘtergere
  4. RAZVAN ROTARU-INFRACTOR CU ACTE IN REGULA VA FI PLATIT DIN BANII NOSTRI SA NE FURE ASA CUM FURA PARFUMURI DIN ITALIA DIN MAGAZINE,IMPLICAT IN ACTIVITATEA INFRACTIONALA DIN BOTOSANI!NU SUNT DUSMAN AL ACESTUIA,DOAR AM AVUT NENOROCUL SA AUD SI SA VAD CE POT FACE NISTE OMULETI CA EL!ARE UN KKT DE DIPLOMA OBTINUTA LA RECE LA SPIRU HARET,CICA E ,,JURIST,,!LUATI MASURI SI REDATI IUNCA ODATA ISTORICUL INFRACTIONAL AL ACESTUI FANTE DE BALTA!!SAU VA E FRICA??JOS CENZURA ACTIUNILE LOR IMI ALIMENTEAZA URA!ADEVARATUL STUDENT!MALASORTE//////!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. iar Silvana Tudorache este amanta lui Contac de ani de zile, asta da atu

    RăspundețiȘtergere