luni, 9 noiembrie 2009

Cafteală electorală la Vlăsineşti

Ovidiu Budacă - victima campaniei electorale

Campania s-a încins teribil la Botoşani. Ovidiu Budacă, un pedelist cu funcţie de consilier local la Vlăsineşti, a luat-o duminică seară peste cap de la pesediştiii de frunte din comună pentru că a avut obrăznicia şi tupeul să participe în geacă portocalie la un miting electoral al PSD-ului. Budacă s-a lipit de câţiva pumni şi şuturi în bot de la edilii comunei, în speţă primarul şi vicele, care au înnebuinit când au văzut portocaliu în faţa ochilor. Pe lângă Budacă a mai căzut victimă şi un prieten al acestuia care s-a lipit elegant la cafteală după ce a încercat să aplaneze conflictul. Victimele încinsei campanii de la Vlăsineşti au ajuns azi cu ochii vineţi la Medicina Legală şi la IPJ, unde au depus şi plângere împotriva „fiarelor” roşii.

6 comentarii:

  1. E clar ca esti o fira portocalie?
    Ai discutat cu cei de fata, dar pentru ca faci comentarii de genul asta te risti sa te lipesti la fel de vinovat ca si Dl Budaca pentru comportamntul tau agresiv si incitant la o manifestare organizata de Primaria Vlasinesti si nu de fiarele rosii din Vlasinesti. E bine sa te informezi, si dupa ce te informezi vino cu un articol. Informatii poti afla la oamenii prezenti la acel spectacol. Esti o jigodie portocalie sau un jegos platit de portocalii, dupa 6 decembrie de cei rosii. La asa cum ai scris fara sa te informezi e clar ca scrii la comanda si doar platit. Sunt convins ca dupa 6 decembrie vei scrie articole rosii. Totusi astept un articol obiectiv...

    RăspundețiȘtergere
  2. da cum sa spun am incercat sa scriu ceva despre vlasinesti dar nu am gasit dar spun aici.despre vlasinesti:ieri 30 martie a facut drumul cu noua
    lama iar cand a venit a atins podul(a stricat putin podul lui (M.Ovidiu) si mai am o parere.
    Dece nu face strada in comuna Vlasinesti?DEce?va spun acum pentru ca a imprumutat de la ..........bani pe care nu i-a inapoiat si trebuie asa ca nu mai face asfalt inca.

    RăspundețiȘtergere
  3. esti varza! nu am inteles nimicdin ceea ce vrei sa zici. si pt informatia ta: proiectul depus pe masura 322 cu asfaltul este aprobat, si lucrarile vor incepe cel tarziu din toamna.
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. ma dau vuie la toti trepadusii din vlasinesti

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnul budaca a cautat-o cu lumanarea ca a fost batut.....nu a fost batut degeaba.....

    RăspundețiȘtergere